Maaliskuu: Håg työtuoli tarjoaa rajattoman vapauden liikkua


Tutustu videon tuotteisiin:

Hyvinvointiasiantuntijan vinkit kehonhuoltoon:

HALLITSE MIELTÄSI JA TEHOSTAT TYÖTÄSI

Työn tehostaminen mielenhallinnan avulla on ennen kaikkea tietoista ajatustoimintaa, joka on hyvin ennakoitua, hyväksyvää ja ratkaisukeskeistä.

 Ennakointi: Tunnistan millaisia ajatuskehiä, lauseita ja sanoja mieleni alkaa tuottaa, kun kuormitus on suurta ja aivot ja keho kaipaavat taukoa. Nämä päässä pyörivät ajatukset ovat viestejä kohonneesta stressistä, jota palautumisen kautta tulisi tasapainottaa.

Hyväksyntä: Hyväksyn karkailevan mielen sekä tilanteet, joissa en ole parhaimmillani, jolloin työn teho on heikkoa tai en saa mitään aikaiseksi. En lamaannu tai ala syyttämään itseäni tai muita vaan pidän mielen positiivisena enkä negatiivisen ajattelun kautta lisää kehon kokonais stressi kuormaa. En myöskään tukahduta tunteita, vaan annan niiden tulla ja mennä ja pyrin ymmärtämään tunteiden viestejä.

Ratkaisukeskeistä: Pyrin ymmärtämään kehon ja mielen viestejä ja organisoimaan ajatukset palvelemaan arvojani ja tavoitteitani. Olen vakuuttunut, että kaikki ongelmat ovat ratkaistavissa, kunhan ne pilkotaan pienempiin osiin ja niiden takana vaikuttavia asiat ja tunteet tulevat ymmärretyiksi.

Millainen työhyvinvointi sisältö palvelisi sinun työyhteisösi? Onko etätyön ja etäjohtamisen työkalut teillä jo käytössä? Kaipaako sinun yrityksesi konsulttia erityisesti hyvinvoinnin ja osaamisen kehittämisen tueksi?

 Ota yhteyttä, niin käydään läpi tilannettasi yhdessä!

Palauttavia hetkiä toivotellen
Tiina Mustonen
CEO I hyvinvointiasiantuntija I vaikuttavuusvalmentaja
Hehku Business
tiina.mustonen@hehkuwellness.fi
+358 45 78713579
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/tiina-mustonen-0a9887173/