Tammikuu: vinkit etätyöskentelyyn


Tutustu videon tuotteisiin:

Hyvinvointiasiantuntijan vinkit kehonhuoltoon:

Puuduttaako etätyö? Etätyössä jämähdämme usein huonoihin työasentoihin, emme muista pitää taukoja ja syömme, jos ehdimme. Verensokeritason heiluessa olo tuntuu usein väsyneeltä ja staattisten työasentojen myötä keho passivoituu, kun pitäisi olla täydessä iskussa!

Tässä muutama henkilökohtainen suosikkikeinoni herätellä ja aktivoida kehoa :

  • Keho taputtelu (taputtele keho raaja kerrallaan hereille). Kyllä tämä on huippuhyvä ja nopea keino saada pintaverenkiertoa vilkastumaan.
  • hyppely (hyppele koko keho rentona, päkiöihin nojaten 10 s x 3). Kädet saavat roikkua vartalon vierellä ja anna suun olla rentona ja leuan roikkua, voit päästää samalla ulos ho-ho-ho-ho. Tämän kun teet ulkona, saat vielä harjoitteeseen enemmän potkua.
  • spurtit (spurttaa 10 s pätkissä portaita tai ylämäkeä vauhdikkaammin ylös ja rauhoita spurtti muutamaksi sekunniksi ennen uutta toistoa, toista 3-5 kertaa)
  • pärinät (päristä huulia tai kieltä kuin imitoisit pikkuautoa)
  • nuuhkuttelu (nuuhkuta nenän kautta ilmaa nopeasti sisään ja ulos 10 sekunnin ajan, ota yksi rauhallinen sisään-ulos hengitys ja toista 3 kertaa)

Millainen työhyvinvointisisältö palvelisi sinun työyhteisösi? Onko etätyön ja etäjohtamisen työkalut teillä jo käytössä? Kaipaako sinun yrityksesi konsulttia erityisesti hyvinvoinnin ja osaamisen kehittämisen tueksi?  Ota yhteyttä, niin käydään läpi tilannettasi yhdessä!

Palauttavia hetkiä toivotellen
Tiina Mustonen
CEO I hyvinvointiasiantuntija I vaikuttavuusvalmentaja
Hehku Business
tiina.mustonen@hehkuwellness.fi
+358 45 78713579
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/tiina-mustonen-0a9887173/