Gymba tasapainolauta

Gymba tasapainolauta

Aktivointalusta on uusi tapa työskennellä; seisominen aktivilaudalla pitää sinut liikkeessä.
Saat jatkuvaa liikuntaa omassa työpisteessäsi, aineenvaihduntasi sekä verenkiertosi aktivoituu. Keskittymiskykysi paranee ja olet entstä motivoituneempi ja virkeämpi.

Kuvaus

Tuotetiedot

Monille selkäoireisille seisomaan nouseminen on ainoa keino selvitä kivuliaasta päivästä. Vähennä istumista niin kotona kuin töissä, osan työajasta kannattaisi viettää seisten.

Istuminen kuormittaa selkää seisomista enemmän. Istumisen terveysriskejä kannattaa vähentää myös tauottamalla työtä. Uusien tutkimustulosten mukaan jatkuva istuminen aiheuttaa myös muita terveyshaittoja, kuten ylipainoa, aikuisiän diabetesta, sydän- ja verisuonitauteja sekä lisää kuolleisuutta. Terveelliset elämäntavat, kuten säännöllinen kuntoliikunta, eivät pelasta ihmistä näiltä istumisen haitoilta.

Mutta miten seisot oikein?

Ihmiset seisovat usein väärin, jalkaa välillä vaihdellen. Selkäranka on mutkalla, ja nilkat ovat väärässä asennossa. Tällaisesta seisomisesta voi itse asiassa olla enemmän haittaa kuin hyötyä. Siksi, kun seisot, seiso oikeassa asennossa. Oikean asennon saat GYMBAn avulla. GYMBA aktivoi, ryhdy gymbaamaan.

Gymba aktivointilauta on patentoitu tuote.

mitat: leveys 465 mm, syvyys 305 mm, korkeus 55 mm
paino: 1,5 kg
materiaali: luonnonkuitukomposiitti
takuu 5 vuotta