HILO sermi

Toimiston joustava sermiratkaisu.
HILO sermiratkaisulla saavutetaan häiriöttömän ja avoimen toimiston parhaat edut. HILO sermi on helppo säätää vuorovaikutuksesta, äänenvaimennettuun yksityisyyteen, napin painalluksella. Hilo on täysin irrotettu pöydästä.

Kuvaus

Hyvä muunneltavuus on osa monitilatoimistoa.
Hiljaiset huoneet, ryhmähuoneet ja puhelinkopit ovat hienoja, mutta toisinaan ne eivät yksinkertaisesti riitä ja pienemmissä toimistoissa niitä ei ehkä ole ollenkaan. HILO: lla toimistosi saa täysin uudenlaisen huonekaluryhmän, joka täydentää suurten toimistojen
perinteisiä, hiljaisempia osia tai korvaa ne kokonaan pienissä, rajoitetuissa toimistoympäristöissä.

HILO on myös hyvä parantamaan monitilatoimiston osia, jotka sijaitsevat hissien, portaiden, kahviloiden tai wc: n vieressä. Paikat, joissa yksinkertaisempi osiointi ei riitä. Paikat, joissa tarvitset jaotellumman työympäristön, ilman että sinun pitää vaihtaa paikkaa hyvinkin kauas.
Sama toimistoympäristö voidaan kokea hyvin eri tavalla. Ekstrovertti persoonallisuus menestyy täysin avoimessa toimistoympäristössä. Toiset vaativat rauhaa ja hiljaisuutta voidakseen tuntea olonsa hyväksi ja pystyäkseen työskentelemään. He etsivät aina toimiston hiljaisinta osaa tai hiljaista osastoa riippumatta siitä, mitä tehtäviä he tekevät. Joskus asiakkaamme ovat valinneet HILO-ratkaisun henkilöille, jotka sitä eniten tarvitsevat.

Hilo -malleja on pöydille, joiden enimmäisleveys on 1000 mm, 1200 mm, 1400 mm ja 1600 mm.
Suositeltava työpöydän syvyys 600 – 800 mm
Pöytä on erillään Hilosta, paitsi korkeudensäädin, joka on kiinnitetty pöydän alle kahdella
ruuvilla.

Integroitu äänenvaimennuskehys on täytetty 17 mm:n A-luokan äänenvaimennusmateriaalilla, joka on ympäröity 8 mm:n massiivipuulevyillä.
Hilo on päällystetty 3 mm:n vaahtolaminoidulla kankaalla.
Sermiä säädetään portaattomasti, 90 cm:n alimmasta asennosta, korkeimpaan 165 cm asentoon. Voit ohjelmoida korkeintaan neljä erilaista korkeutta.
Hilo toimii kaikenlaisissa työpöydissä. Suositeltava pöydän syvyys on 60-80 cm.
Materiaalit: Runko ja levyt MDF
Äänieriste Kierrätetystä PET:stä valmistettu A-luokan materiaali.
Virransyöttö 220 V 4A, lähtö DC32V, 4A CE-hyväksyttyjä komponentteja. Ruuvit Kromattu
Takuu: Kaksi vuotta

HILO on usein valittu myös osaksi kuntoutusohjelmien ratkaisua.
HILO:n ollessa ylhäällä merkitsee se – ”älä häiritse minua nyt!”
HILO sermin ollessa alhaalla, mahdollistaa se tehokkaan kommunikoinnin.
HILO antaa toimiston pysyä valoisana, hyvin suunniteltuna ja kutsuvana, vaarantamatta merkittävimpien tilanjakajien parhaita ominaisuuksia.