Soften

Soften akustiikkapaneelit ovat suomalaisia design-tuotteita, jotka soveltuvat niin kotiin kuin toimistoonkin.
Akustiikkapaneelit parantavat huoneakustiikkaa ja lyhentävät jälkikaiunta-aikaa. Akustinen ominaisuus on täten kaikkien tuotteiden perustana. Tuotteiden tärkeimpiä ominaisuuksia ovat laadukkuus, käytettävyys ja muunneltavuus.

Kuvaus

Soften akustiikkapaneelit

Soften akustiikkapaneelit ovat tyylikkäitä, sisustuksellisia tuotteita, jotka parantavat huoneakustiikkaa ja lyhentävät jälkikaiunta-aikaa. Akustinen ominaisuus on kaikkien tuotteidemme perustana. Tuotteiden tärkeimpiä ominaisuuksia ovat laadukkuus, käytettävyys ja muunneltavuus.

Vahva tuotekehitysosaaminen yhdessä joustavan ja nopean valmistusprosessin kanssa mahdollistaa erittäin asiakaslähtöisen toiminnan. Kyseessä voi olla nykyisistä Softenin tuotteista räätälöity kokonaisuus tai jopa asiakkaalle erikseen suunniteltu ja valmistettu paneelimalli.

Soften Wallpanelsien asentaminen on hyvin helppoa, eikä siihen tarvita työkaluja. Akustiset sisustuspaneelit on helppo kiinnittää tasaisiin seinäpintoihin kaksipuolisilla tarrateipeillä, jotka on jo valmiiksi asennettu paneelien takanurkkiin. Paneelit voidaan kiinnittää myös ruuveilla.

Vakioväreihin kuuluvien valkoisen, vaaleanharmaan, tummanharmaan ja mustan lisäksi paneelien värin voi valita laajasta tilausvärien valikoimasta

Soften Wallpanels
Koko 55 x 55 x 5 cm (S1,S2,S3),
82,5 x 55 x 6 cm (S4)
Materiaalina 100 % polyesterihuopa.
Valmistettu ilman liuottimia ja muita kemikaaleja.
Materiaali on kierrätettävää.
Akustisen absorptiosuhteen määritys
laboratoriossa ISO 354:2003 mukaan.
Palonkesto vastaa luokkaa SL1.
Turvallinen, ei hajoavia osia.
Valmistettu Suomessa.
Akustiikkatäyte
Materiaali valmistettu joko kierrätetyistä
tai uusista polyesterikuiduista.
Materiaali on kierrätettävää.
Paloluokitus (EN 13501-1:2002): B-s1,d0.
Kuituraaka-aineen päästöluokka: M1.
Allergia- ja astmaliiton myöntämä Allergiatunnus.
Valmistettu Suomessa.
Soften Air
Ripustettava akustinen sisustuselementti, jota voidaan käyttää esimerkiksi akustisena kattoelementtinä tai tilanjakajana.

Soften Air -paneelit vaimentavat ääntä hyvin ja Soften Air soveltuukin erinomaisesti hyvää akustiikkaa vaativiin tiloihin, kuten julkitiloihin ja avokonttoreihin. Soften Air tarjoaa runsaasti erilaisia sisustusmahdollisuuksia, koska se valmistetaan aina asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Soften Air on hyvin räätälöitävissä. Se rakentuu 55×55 cm:n kokoisista moduuleista, joita yhdistelemällä asiakas voi suunnitella itselleen haluamansa kokonaisuuden.

 Koska Soften Air rakentuu ääntä hyvin absorboivista akustiikkapaneeleista, sillä on erittäin hyvät äänenvaimennusominaisuudet. Soften Airillä saavutetaan paras mahdollinen äänenvaimennus- eli absorptioluokka A (EN ISO 11654).

Tilan äänimaailman lisäksi Soften Air tuo pehmeyttä sisustukseen. Soften Air voi koostua vain yhdestä väristä ja paneelimallista, tai vaihtoehtoisesti siinä voidaan yhdistellä vapaasti eri värejä ja pinnanmuotoja. Asiakas voi valita haluamansa värin ja paneelimallin Soften Wallpanels -tuotevalikoimasta. Asiakkaalle voidaan myös suunnitella ja valmistaa oma, uniikki paneelimalli.