Palvelut

Aulakalusteet, odotustilat

Toimivan toimiston suunnittelu-prosessi

Hyvä työympäristö tarjoaa jokaiselle jotakin. Tilaa on varattava niin vuorovaikutukselle, yhteistyölle, keskittymiselle kuin virkistäytymisellekin. Tällä kaikella edellä mainituilla seikoilla luodaan työpaikalle työhyvinvointia ja tuottavuutta.

Kartoitus

Suunnittelu

Toimitus, Asennus ja kierrätys

Kartoitus

Me huolehdimme kokonaisuudesta ja toimimme asiakkaan neuvonantajana prosessin alusta loppuun saakka. Luomme tilat, jotka vastaavat yrityksen tarpeita, tehostavat tilankäyttöä, tukevat tuottavuutta, luovuutta ja yhdessä tekemisen kulttuuria.

Suunnittelu

Suunnittelemme kaiken tilan sisustus- ja kalusteratkaisuista aina valaistukseen ja akustiikkaan asti. Tarvittaessa hyödynnämme sisustussuunnittelijoiden osaamista. Olemme aina valmiina kokeilemaan uutta ja autamme sekä palvelemme asiakkaamme itse alusta loppuun asti. Käytössämme Pcon.planner suunnitteluohjelma.

Työhuone, neuvotteluhuone

Toimitus - asennus - kierrätys

Palvelemme asiakkaamme alusta loppuun asti itse. Tämän vuoksi palveluumme kuuluu myös kalusteiden toimitus, asennus sekä kierrätys. Näin asiakkaillamme on yksi huoli vähemmän. Kierrätämme myös tarvittaessa käytöstä poistuvat huonekalut, jotta ne tulee kierrätettyä parhaalla mahdollisella tavalla.

Koko EFG-mallisto kauttamme

Hansel EFG Jyväskylä

PYYDÄ MEIDÄT KYLÄÄN TAI TULE TUTUSTUMAAN MYYNTINÄYTTELYYMME

Toimivan Toimiston Tekijät