Standfriend säädettävä työtaso, Mousetrapper

Standfriend  säädettävä työtaso auttaa sinua välttämään tarpeetonta kipua tietokoneella työskennellessäsi.
Kun työskentelet vaihtelevasti istuma- ja seisoma-asennossa, tunnet olosi paremmaksi ja jaksat työskennellä paremmin. Mukana on keskitetty osoitinlaite, joka saa aikaan tyylikkään ja ergonomisen ratkaisun niin kotona kuin toimistossakin.

 

Kuvaus

Tyylikäs ja ergonominen  auttaa sinua välttämään tarpeetonta kipua tietokoneella työskennellessäsi. Kun työskentelet vaihtelevasti istuma- ja seisoma-asennossa, tunnet olosi paremmaksi ja jaksat työskennellä paremmin. Mukana on keskitetty osoitinlaite, joka saa aikaan tyylikkään ja ergonomisen ratkaisun niin kotona kuin toimistossakin.

Taso on käännettävä: valitse tasaisen valkoinen tai tyylikkään grafiitinharmaa alusta.

Suositeltu korkeus

Standfriend sopii henkilöille, joiden pituus on 150–190 cm (4’ 11”–6’ 2.8”), ja työtason korkeus on 70 cm (2’ 3.6”).

Näytön enimmäiskoko

Älykäs Standfriend on suunniteltu läppäreille ja tableteille, joiden näytön koko on enintään 17” ja enimmäiskuorma 10 kg (22 lb). Näytön enimmäiskoko  17” ja enimmäiskuorma 10 kg (22 lb).

Työskentelyasentojen vaihtelu saa olomme tuntumaan paremmalta. Standfriend on erinomainen ratkaisu työskentelyasennon helppoon vaihtamiseen.

Älykkään muotoilun ansiosta löydät helposti juuri sinulle sopivan työskentelykorkeuden. Suurella näppäimistöalustalla on tilaa myös matkapuhelimelle, muistiinpanoille tai vesilasille.