Lasiväliseinät, puuseinät, akustiikkaseinät

Mittajoustavasti valmistettavat väliseinäratkaisut toimistoihin ja julkisiin tiloihin valmistetaan aina tilauskohtaisena räätälintyönä ja niissä joustavat niin mitat kuin materiaalit ja värit. Tämä antaa lähes rajattomat mahdollisuudet suunnitteluun ja seinien joustavaan muunteluun tarpeiden muuttuessa.

Kuvaus

Mittajoustavasti valmistettavat väliseinäratkaisut toimistoihin ja julkisiin tiloihin valmistetaan aina tilauskohtaisena räätälintyönä ja niissä joustavat niin mitat kuin materiaalit ja värit. Tämä antaa lähes rajattomat mahdollisuudet suunnitteluun ja seinien joustavaan muunteluun tarpeiden muuttuessa. Modulaarisen rakenteen ansiosta seiniä voidaan siirtää, täydentää ja muokata uudelleen käyttötarpeiden muuttuessa.

Kaikissa moduuliseinissä on yksi hieno ominaisuus – nopeus! Ei uhrata tilamuutokseen tuottavia työpäiviä. Ratkaisuja ja toteutusvaihtoehtoja on paljon. Visuaalisuus on tietysti tärkeää, mutta myös turvallisuus ja käytännöllisyys sekä äänieristysvaatimukset on otettava huomioon.

Huolellinen suunnittelu on ratkaisevan tärkeää onnistuneen lopputuloksen kannalta. Viimeistellyt yksityiskohdat tekevät työympäristöstäsi viihtyisän ja toimivan yrityksesi laadukkaan käyntikortin.